spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertS-a dublat numărul pacienților la Spitalul Târgu Jiu, față de perioada pandemiei

  S-a dublat numărul pacienților la Spitalul Târgu Jiu, față de perioada pandemiei

  Numărul pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu s-a dublat, față de perioada pandemiei de COVID-19.

  „Comparativ cu perioada pandemiei, numărul de pacienți internați în spital s-a dublat. Dacă în perioada respectivă erau, în medie, 200 de pacienți pe zi, acum s-a ajuns la 350-400 de pacienți pe zi. Nu am ajuns la acel număr de pacienți care era înainte de pandemie. Aveam undeva la 500-600 de pacienți pe zi“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  Gorjenii încă se tem de COVID-19

  Dumitru Vienescu a spus că bolnavii se tem, încă, de COVID-19: „Probabil că oamenii încă se tem de a se infecta cu COVID-19 și de asta nu se adresează spitalului“.

  Acesta a precizat că structurile de tratare a cazurilor de COVID-19 vor fi meținute, deși numărul acestora s-a redus: „Numărul pacienților care prezintă suspiciune de infectare cu COVID-19 este din ce în ce mai mic. Activitatea de COVID-19 este restrânsă, dar structurile sau locurile în care își desfășoară activitatea rămân alocate, pentru tratarea celor care suferă de COVID-19.
  Secția de oncologie și de dermatologie se vor întoarce la spitalul de la Pasarelă. Se încearcă o revenire la normalitate“, a mai precizat Dumitru Vienecu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!