spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertSancțiuni de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii gorjeni

  Sancțiuni de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii gorjeni

  Gorjenii nu prea respecta regulile impuse de catre autoritati. Astfel, în ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 17 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  În total, 203 polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

  În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.600 de persoane, 187 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste 411 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

  Pentru neregulile constatate au fost aplicate 287 sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.850 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: