spot_img
14.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertScandal pe transferuri la CSM! Tudor: Robert Bălăeț, nu a dorit să...

  Scandal pe transferuri la CSM! Tudor: Robert Bălăeț, nu a dorit să prezinte execuția bugetară a CSM. Romanescu: AfaceriștiI vor să vină alături de noi!

  Conducerea CSM Târgu Jiu s-a sucit. După ce au declarat că nu-și doresc performanță ci o structură solidă, șefii Clubului s-au răzgândit și doresc să transfere jucători pentru a urca în clasamentele competițiilor sportive. Schimbarea le dă de gândit aleșilor din Consiliul Local, care, susțin că nu sunt dispuși să cheltuiască banii din Târgu Jiu pe valori străine.

  Pe lângă problema transferurilor viceprimarul Adrian Tudor consideră că la Club se fac cheltuieli fără cap. Alesul afirmă că își dorește, la fel ca consilierii din Consiliul Local, să afle cum au fost cheltuite sumele alocate la început de an. „Directorul acestui Club, Robert Bălăeț, nu a dorit să prezinte execuția bugetară a CSM și nici primarul nu i-a solicitat să prezinte o situația a banilor cheltuiți. Până nu obținem informații ne menținem suspiciunea că banii au fost cheltuiți cu semne mari de întrebare. Vrem ca acest Club să fie deschis pentru tinerii din Târgu Jiu, de aceea nu am fost de acord cu aducerea jucătorilor din străinătate. Dacă plătim din bani publici, atunci, să nu aducă jucători din Ucraina, Serbia și așa mai departe”, susține viceprimarul Adrian Tudor.

  Jigniri indirecte

  Consilierul local Eduard Lădaru consideră că sportivii din Târgu Jiu sunt îndemnați, în acest fel, să renunțe la sport. Alesul afirmă că aceste transferuri nu încurajează potențialele valori ale orașului. „Jignesc copiii din Târgu Jiu spunând că nu au valoare. Noi nu vrem să fie alți sportivi din afara județului! Nu am făcut Clubul să dăm bani doar să se afirme unii antrenori care nu au altă ocazie. Se face performanță pe bani mulți. Să aducă antrenori din afara județului dar să nu ne batem joc de tinerii din Târgu Jiu și să spunem că ei nu știu să facă sport, că ei sunt incapabili. Ce este bătaia aceasta de joc?”, susține alesul local Eduard Lădaru.

  Există sponsori?!

  Municipalitatea le transmite aleșilor că performanța costă, și, oamenii de afaceri din oraș, sunt dispuși să plătească. „În CSM Târgu Jiu, în acest moment 90% sunt gorjeni. Nu poți să faci performanță fără să aduci și jucători din afară. Cea mai talentată jucătoare este adusă în Club de către oameni din mediu de afaceri. Afaceriști vor să vină alături de noi”, susține primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: