spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertSecție de fotbal, înființată la CSM Târgu Jiu

  Secție de fotbal, înființată la CSM Târgu Jiu

  CSM Târgu Jiu va înființa o secție mult așteptată, pe cea de fotbal.

  „Familia CSM Târgu Jiu se mărește, iar fotbalul se adaugă celorlalte cinci secții sportive în care CSM Târgu Jiu își desfășoară deja activitatea: handbal, baschet, lupte, box și atletism. CSM Târgu Jiu va porni la drum în fotbal cu grupe de juniori născuți 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.

  Având în vedere faptul că orașul Târgu Jiu a avut tot timpul copii talentați și o deschidere largă spre fenomenul fotbalistic, CSM Târgu Jiu, prin noua secție de fotbal, le dă posibilitatea copiilor din Târgu Jiu și din județul Gorj, care vor să practice fotbalul, să-şi desfăşoare activitatea într-un mediu profesionist, bine organizat, sub supravegherea celor mai buni antrenori și cu o bază sportivă excepțională.

  La fel ca în cazul grupelor de copii de la celelalte secții ale clubului și la noua secție de fotbal antrenorii care se vor ocupa de grupele de juniori vor pune accentul pe iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea tinerilor jucători de fotbal pentru marea performanţă. Proiectul ce pornește acum este ca dintre acești copii să îi putem alege, în scurt timp, pe cei care vor forma viitoarea echipă de seniori a CSM Târgu Jiu!“, au anunțat reprezentanții CSM Târgu Jiu.

  Întâlniri cu copiii și părinții

  În perioada următoare vor avea loc întâlniri cu părinții și copiii, după care se vor organiza acțiuni de preselecție.

  „După data de 1 iulie, reprezentanții clubului nostru vor avea întâlniri și discuții cu copiii și părinţii, urmând a le fi prezentat noul proiectul fotbalistic juvenil. Ulterior, copiii înscriși vor fi invitați să vină la preselecții și selecții. Între timp, oficialii clubului fac toate demersurile necesare ca juniorii să intre în competiţiile oficiale din această toamnă“, au mai transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: