spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăNews AlertSecție de natație la CSM Târgu Jiu

  Secție de natație la CSM Târgu Jiu


  O secție de natație ar putea fi înființată, anul viitor, în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, după ce un bazin de înot acoperit a fost construit în reședința județului Gorj.

  „Probabil că va fi o secție de înot și o să ne implicăm în această chestiune cu bazinul. Cu siguranță, vom face ceva, deși va fi foarte greu. Necesită atenție și oameni specializați, deoarece este vorba de copii mici care vor veni acolo. Nu avem pentru acest an bani bugetați, dar, din ianuarie, poate fi înființată o secție de natație la Târgu Jiu“, a spus Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, la o emisiune de la Gorj Tv.

  „Bazinul acoperit nu va fi un ștrand“

  Bazinul de înot de la Târgu Jiu a fost finalizat la sfârșitul lunii septembrie. Investiția a fost realizată cu banii Companiei Naționale de Investiții, valoarea fiind de aproximativ două milioane de euro. „Trebuie să vedem care este forma de administrare, pentru că ne dorim, ca, pe de o parte, elevii din municipiul Târgu Jiu să beneficieze de gratuitate pe perioadele în care se desfășoară orele de sport. După amiaza, așa cum am declarat, se va percepe un tarif pentru persoanele adulte care vor intra în bazinul acoperit din incinta Complexului Municipal. Bazinul acoperit nu va fi un ștrand, așa cum percepem noi ștrandul din municipiul Târgu Jiu, va fi un bazin de înot pentru activitate sportivă”, a precizat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: