spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertȘeful fotbalului din România, la Gorj. A anunțat construcția unui nou teren...

  Șeful fotbalului din România, la Gorj. A anunțat construcția unui nou teren de fotbal în Târgu Jiu

  Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat marți, 1 martie, în Târgu Jiu, în cadrul campaniei pentru alegerile pentru un nou mandat de președinte. Acesta a vizitat Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu, după care s-a deplasat la Prefectura Gorj, unde a participat la o ședință cu autoritățile locale și județene.

  De asemenea, Răzvan Burleanu a avut, apoi, o întâlnire la sediul Asociației Județene de Fotbal cu reprezentanții echipelor și a factorii de decizie. Acesta a anunțat că va fi construit la Târgu Jiu un teren de fotbal pe un teren pus la dispoziție de Primăria Târgu Jiu. Șeful fotbalului din România a menționat că un teren de fotbal va fi construit la Târgu Jiu  „Suferim mult la nivel de infrastructură pentru copii și juniori. Am reușit să avem o întrevedere cu primarul municipiului Târgu Jiu și să avem un consens în ceea ce privește o investiție guvernamentală: o bază de tip I. S-a identificat o suprafață de 13.000 metri pătrați, astfel încât ne așteptăm ca în următoarele două-trei luni să fie finalizată întreaga procedură de documentație la nivel local, după care, alături de FRF, să depunem acest proiect la nivel de CNI“.

   

  Un nou sistem de licențiere

   

  Răzvan Burleanu a anunțat că se va implementa un alt sistem de licențiere, care va duce la om reducere a situaților de insolvență: „Încercăm să vedem cum putem să sprijinim aceste cluburi din punct de vedere fotbalistică. Insolvența este o consecință a unui management. Asta nu înseamnă că cluburile dacă au trecut printr-un management mai puțin bun nu înseamnă că nu pot depăși zona de insolvență și să revină.

  Dacă nu am fi trecut prin această pandemia sunt destul de încrezător că nu ne-am fi confruntat cu foarte multe cazuri de insolvență. Avem un nou sistem de licențiere în implementare, care presupune un dublu control: atât în primăvară fiecărui an, dar și în toamna anului, care ne va ajuta să nu mai avem cluburi în insolvență“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: