spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăNationalSighișoara: Doctoriță condamnată. A amenințat cu moartea doi magistrați

  Sighișoara: Doctoriță condamnată. A amenințat cu moartea doi magistrați

  Elisabeta Onigaș, medic de familie din Sighișoara, a fost condamnată la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, printr-o sentință a Judecătoriei Mureș, anunță ziare.com.

  Doctorița a fost deferită justiției pentru că a amenințat cu moartea judecătorul care a autorizat perchezițiile în dosarul de corupție care îl viza pe soțul acesteia, Dinu Onigaș, șeful Secției Pneumologie de la Spitalul Municipal Sighișoara.

  Polițiștii de la DGA Mureș au percheziționat și casa medicului Onigaș, în data de 3.06.2021, iar la finalul acțiunii, doctorul a fost luat la audieri încătușat. Situația nu a convenit deloc soției, Elisabeta Onigaș, care a luat decizia să se răzbune pe judecătorul care semnase mandatul de percheziție.

  Doctorița a trimis un bilet de amenințare, prin poștă, pe adresa Tribunalului Mureș, în care scria: „Domnule procuror și doamna judecător, dacă vă atingeți de medicii din Sighișoara sfârșiți ca domnul din Arad!”, făcând referire la celebrul caz al afaceristului arădean care a murit într-un atentat cu bombă în luna mai 2021.

  Femeia a fost prinsă, aflându-se în cercul de suspecți și fiind identificată prin intermediul amprentelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: