spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticRomanescu: “Cea mai mare organizației din județ mă susține pentru șefia PNL...

  Romanescu: “Cea mai mare organizației din județ mă susține pentru șefia PNL Gorj”

  Trei liberali se bat pentru șefia PNL Gorj. Fostul lider Dan Vîlceanu este convins că, dacă mâine ar avea loc alegeri, ar recâștiga funcția. Centrul are însă alte planuri, care vor aduce avantaje celorlalți doi contracandidați, Marcel Romanescu și Ion Iordache. Dacă sentorul poartă negocieri la centru, primarul Municipiului Târgu Jiu are încredere în echipa de la Târgu Jiu, care nu are influență foarte mare în BPJ-ul liberal.

  “E clar, opțiunile colegilor din PNL Gorj sunt diferite. Unii îl susțin pe Dan Vîlceanu, cea mai mare organizație din județ mă susține pe mine, sunt oameni care îl susțin pe Iordache. E o competiție care s-ar putea să creeze un PNL puternic. Interesul este de a crea un partid competitor pentru PSD. Știu că au fost ceva discuții la centru cu Ion Iordache, dar domnul sentor nu e membru PNL. Eu sunt mai vocal și sunt deschis, spun ceea ce gândesc. În politică nu trebuie să faci asta, în politică trebuie să spui ce vrea să audă șeful. Eu le-am spus un lucru, regret anii când mi se trasau sarcini de la București, de comunicatori, iar eu, ca simplu membru, puteam să duc mesajul mai departe. Acum, din păcate, nu avem oameni care să ne reprezinte, să comunice cu cetățeanul ”, a declarat Marcel Romanescu la un post de televiziune local.

  Între timp, la Gorj, se vorbește despre dizolvarea Biroului Politic Județean al PNL, ceea ce ar atrage o amânare a alegerilor. Orice zi de întârziere ar fi, pentru Dan Vîlceanu, un inconvenient, deoarece notorietatea, de care se bucură la ora actuală din partea colegilor primari, s-ar diminua odată cu măsurile financiare ce ar putea fi aplicate, de la centru, edililor ce se împotrivesc schimbării.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. romanescu asta suferă de narcisism, el este cel mai frumos, cel mai iubit, cel mai bun, cel mai corect, cel mai , cel mai, însă el uită un lucru, oamenii trebuie să spună despre tine cum ești, pentru că, ” laudă de sine nu miroase a bine”.El crede că periatul de scame pe care îl fac yesmeni din primărie este și adevărat! Fals! Toti „specialiștii” pe care ia angajato la CSM, pentru voturi,toate pilele din primărie cocoțate in posturi bine plătite îi vor da cu flit la prima ocazie. Oamenii din oraș au o părere foarte proastă despre el, la fel că și despre celălalt fătălău, danut vâlceanu.Oare pnl iști ăștia nu au un om cinstit și corect pe care să-l scoată în față, de doar acești trei inși pătați precum dalmațieni, vâlceanu, romanescu și ciordache se bat pe funcție?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!