spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertSimbol cu Poarta Sărutului, primit de regele mondial al natației

  Simbol cu Poarta Sărutului, primit de regele mondial al natației

  Regele natației mondiale, David Popovici, a fost primit, ieri, la Palatul Victoria, de către prim ministrul Nicolae Ciucă. Acesta l-a felicitat pentru medaliile de aur obținute și i-a oferit câteva cadouri. Printre acesta s-a numărat o mică sculptură cu Poarta Sărutului.

  „Mă bucur foarte mult să te cunosc! Felicitări! Sunt onorat să te cunosc. Suntem mândri cu toții! (…) Am făcut un simbol al premierului. Poarta Sărutului, iar pe spate sunt scutul dacic și Roma“, a spus prim ministrul Nicolae Ciucă, care este originar din județul Gorj.

  „Este doar începutul unei noi generații“

  David Popovici a fost însoțit, la întâlnirea de la Palatul Victoria, de către tatăl său, antrenorul și de Camelia Potec, președintele Federației Naționale de Înot. „Putem să reușim și în viitor să urcăm pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Este doar începutul și nu e doar începutul lui David, ci este doar începutul unei noi generații“, i-a spus tatăl lui David premierului Nicolae Ciucă.
  David Popovici a obținut două medalii de aur la Campionatul Mondial de Înot de la Budapesta, la probele de 100 și 200 metri, fiind pentru a doua oară în istorie când se întâmplă acest lucru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: