spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăNews AlertSpectacol cu repetiție! O nouă reprezentație cu drone la Târgu Jiu

  Spectacol cu repetiție! O nouă reprezentație cu drone la Târgu Jiu

  Autoritățile târgujiene au în plan să organizeze un nou spectacol pe cerul din Parcul Coloanei. După succesul evenimentului trecut, ultimul concert din agenda evenimentelor 2021 va fi însoțit de un nou dans cu drone. Acțiunea este programată pentru luna viitoare.
  “Spectacolul o să aibă loc tot în Parcul de la Coloana fără Sfârșit, pe 28 septembrie. Va fi la fel, un spectacol de muzică clasică cu un eveniment cu drone. Mă bucur foarte tare pentru că toate evenimentele pe care le-am organizat și în care au fost implicați târgujieni s-au dovedit de real succes și nu pot decât să merg în continuare cu astfel de proiecte”, a declarat Marcel Romanescu.

  Tânărul târgujian care a gândit proiectul trebuie acum să vină în fața publicului cu un nou concept. Spectacolul trecut a durat 8 minute. Autoritățile speră ca următorul moment să fie mai amplu. “Este clar că trebuie altceva. Ne dorim o altă concepție pentru că așteptările sunt din ce în ce mai mari. El dorește să își mărească flota de drone și să poată realiza și alte genuri de spectacole. Eu sunt convins că vom reuși să atragem și turiști la Târgu Jiu nu doar cetățeni”, a mai afirmat primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: