spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertSperiați că pierd alegerile, liderii PNL Gorj au convins un sindicalist să...

  Speriați că pierd alegerile, liderii PNL Gorj au convins un sindicalist să renunțe la proteste

  Protestele anunțate de Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, nu vor mai avea loc, deși problemele ridicate de acesta nu au fost nici pe departe soluționate. Bunoaica a amenințat că va picheta Prefectura Gorj, pentru a pune presiune pe reprezentanții clasei politice să modifice legea pensiilor, astfel încât angajații Complexului Oltenia care au lucrat în condiții deosebite să beneficieze și din septembrie anul viitor de reducerea vârstei de pensionare. Sindicalistul susține că a renunțat la proteste pentru a nu fi acuzat de liberali că face jocuri politice.

  ”Am avut discuții cu cei de la PNL, până sus, și mi s-a promis că imediat după alegeri se va băga acest proiect pe ordinea de zi. Mi-au spus că nu puteau face cvorum acum”, a declarat Nicu Bunoaica la un post de radio local.

  Nicu Bunoaica a mai declarat că are asigurări ca proiectul susținut de el va fi pus în dezbatere după data de 10 decembrie. Practic, în acest fel, liberalii și-au asigurat liniștea pentru ultimele două două săptămâni de campanie electorală, iar după data de 6 decembrie oricum  nu mai contează politic dacă vor rezolva sau nu problema angajaților Complexului Energetic Oltenia, care muncesc în condiții greu de imaginat prin cariere sau termocentrale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: