spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăNews AlertTânăr din Novaci campion în Campionatul National de Viteză în Coastă 2

  Tânăr din Novaci campion în Campionatul National de Viteză în Coastă 2

  Orașul Novaci se numără printre puținele localități din țară care au reprezentanți la concursurile organizate în domeniul automobilismului sportiv. Alexandru Andreoiu, un tânăr talentat, ambițios și dornic de a urca spre vârful ierarhiei sportive la disciplina pe care o practică cu multă pasiune, este unul dintre localnicii care participă cu succes la astfel de competiții.

  După ce punctele acumulate în 2021 i-au adus titlul de campion national la debutanti, în anul 2022, Alexandru Andreoiu a luat parte la startul a șase din cele șapte etape organizate la nivel național. Punctele acumulate, i-au adus titlul de campion național la grupa 6, clasa B, devenind vicecampion național la clasa 6 și ocupând locul 5 în clasamentul general între cei 66 de automobiliști participanți la competiții.

  Sportivul novăcean, a pilotat un Renault Clio RS, iar la grupa 6B, s-a clasat pe primul loc in etapele de la Magherani (Mureș), Rânca (Gorj), Harghita Băi (Harghita), Straja (Hunedoara), pe locul 2 la Valea Uzului (Bacău) și pe locul 3 la Mediaș (Sibiu).

  “2022 – un an la începutul căruia nu credeam că voi lua startul la atâtea etape fară să am sponsori, însă pasiunea fiind atat de mare am reusit și  de unul singur. A fost greu pentru mine, dar frumos. Mulțumesc celor care mi-au fost alături și au crezut în mine”, a transmis Alexandru Andreoiu.

  Sportivul gorjean promite că va face tot posibilul să fie la startul Campionatului National de Viteză în Coasta și în 2023.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: