spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertTrei jucători pe lista pandurilor

  Trei jucători pe lista pandurilor

  Vicecampioana României, Pandurii Târgu-Jiu a devenit atractivă şi la mare căutare prin Liga 1. Dacă în urmă cu ceva timp se aduceau greu jucători din capitală, acum stabilitatea financiară dar mai ales performanţele sportive îi fac pe jucători să-şi îndrepte atenţia şi spre „ţărănoaia” Târgu-Jiu. Aşa se face că cei de la Pandurii au bătut palma cu trei jucători din capitală, foşti Sportul Studenţesc şi care vor să vină la Târgu-Jiu. Este vorba de Dacian Varga, Viorel Ferfelea şi Costin Curelea. Adică doi mijlocaşi şi un atacant care ar urma să întărească Pandurii. Totuşi, tranzacţia nu s-a perfectat deocamdată, oltenii aşteptând ca cei trei jucători să devină liberi de contract.

  Negocieri dure

  Cei trei jucători de la Sportul Studenţesc sunt în grevă refuzând de ceva vreme să se mai prezinte la echipa din Regie. Motivul e legat de restanţe financiare pe o perioadă lungă, aşa că jucătorii şi-au băgat dosarele să devină jucători liberi de contract. Vasile Şiman, patronul celor de la Sportul Studenţesc este cunoscut în lumea fotbalului ca un om care vrea să facă bani din orice şi culmea mai şi reuşeşte. Aşa se face că Şiman a luat agenda telefonului la rând şi a sunat oficiali ai echipelor din Liga 1. A ajuns inevitabil şi la Pandurii, aşa că a încercat să negocieze cu Marin Condescu pentru a-i ceda pe cei trei cu bani la Târgu-Jiu. Cum Condescu discutase deja cu jucătorii şi primise acceptul acestora verbal nu a negociat prea mult cu Şiman şi va aştepta să primească veşti e la comisii prin care jucătorii să devină liberi de contract. Practic, Condescu a ales să meargă pe varianta jucătorilor care este mult mai ieftină.

  Pustai a cerut întăriri

  După ce a pierdut la Piatra Neamţ, Cristi Pustai a cerut din nou întăriri pentru a face performanţă la Pandurii. „Din păcate se vede că avem un lot subţire, un lot care nu poate face faţă pe atâtea planuri. Sperăm să ne adunăm până la meciul cu Astra pentru că avem mulţi accidentaţi iar ce vine de pe bancă nu se ridică la nivelul celor care sunt în teren”, a spus sec Pustai. Apoi, tehnicianul a discutat cu Condescu, iar la final se pare că s-a ajuns la această variantă cu cei trei jucători de la Sportul Studenţesc.

  Au cote bune

  Cei trei jucători doriţi de Pandurii au cote de piaţă foarte bune pe transfermarkt.de. Astfel, Dacian Varga are o cotă de 1,2 milioane de euro, în scădere de la 2,5 milioane atât cât valora când juca pe la Kuban Krasnodar. Atacantul Costin Curelea valorează 800 de mii de euro, în timp ce mijlocaşul ofensiv Viorel Ferfelea face 550.000 de euro potrivit nemţilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: