spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăNews Alert"E tristeţe mare, echipa e dărâmată psihic"

  „E tristeţe mare, echipa e dărâmată psihic”

  Tot Grig spune: „Meritam să nu pierdem, însă la 2-2 am avut un penalti clar neacordat”

  Acest tur de campionat este unul al suferinţei pentru Pandurii, norocul părăsindu-i efectiv pe gorjeni. Sunt două meciuri jucate în deplasare în acest tur în care echipa lui Grigoraş a cedat pe final, iar asta e o mare problemă. „Cine nu ar fi nemulţumit în cazul nostru? Meritam să nu pierdem, măcar. Am fost din nou „norocos” şi am luat din nou gol, la Astra în minutul 90, acum în minutul 92”, spune dezamăgit Petre Grigoraş. Curat ghinion, parcă-i un blestem!

  Arbitraj contestat

  Meciul putea avea un alt curs dacă în minutul 77 arbitrul Cătălin Popa ar fi fost corect şi ar fi acordat penalti la faultul asupra lui Predescu. Nu a făcut-o, aşa că toată povestea meciului s-a schimbat în acel minut. Dinamo a marcat pentru 3-2 în minutul 92, iar reproşurile către arbitru s-au înteţit. Acest central lipsit de experienţă a avut neinspiraţia să pună şi sare pe rana pandurilor în dialogurile purtate la finalul întâlnirii, aşa că Grigoraş a explodat. „E deranjant când întrebi pe un ton plăcut despre situaţia penaltiului şi ţi se dă replica haioasă că dacă tot am condus de ce nu am mai dat un gol când am avut ocazii ca să nu mai vorbim apoi. E o chestie bizară, este a doua oară după meciul cu Astra când am avut o evoluţie bună, ratări foarte multe dar şi situaţii în care am fost dezavantajaţi şi ni se dă o replică haioasă. Au ajuns să ni se contabilizeze ocaziile de gol”, a comentat Grigoraş plin de nervi. Acesta s-a stăpânit, nu a mai lansat atacuri la adresa arbitrajului de teama unor amenzi şi suspendări. „Eu am vorbit foarte frumos, pentru că recent am fost penalizat cu 100 milioane şi patru etape de suspendare şi nu îmi mai permit aşa ceva. E jenant. Ei să-şi vadă de slujba lor, să-şi facă treaba lor, analiza meciului o facem noi”, a mai declarat Grigoraş.

  „Mă poate costa serviciul”

  Mai mult, Grigoraş spune că aceste decizii ale arbitrilor în momente cheie pot decide soarta antrenorilor. „Mă poate costa serviciul. Orice este posibil, după 12 etape când ai 11 puncte, orice este posibil. Chiar dacă echipa joacă şi are o exprimare bună, avem o creştere esenţială în joc, dar spun că am câştigat puţine puncte. La jocul prestat locul ocupat nu e corect. Nu ştiu ce se va întâmpla. În orice moment sunt anumite greşeli care îţi pun în pericol cariera, serviciul, ceea ce e posibil. Avem 11 puncte după 12 etape, e puţin. Ne simţim dezavantajaţi că am avut penalti la 2-2 când arbitrul e la 2 metri de fază. Nu spun nimic că nu vreau să mai suport alte consecinţe”, a mai punctat Grig.

  Şoc în vestiar!

  Imediat după meci, Grig a mers în vestiar pentru a discuta cu elevii lui, însă a avut surpriza de a-şi găsi echipa cu capul plecat. „ Echipa e dărâmată psihic, e tristeţe mare. Dar, trebuie să fim bărbaţi, să acceptăm situaţia şi să fim mai tari. Mai mulţi dintre jucători erau cu lacrimi în ochi. Considerăm că meritam mai mult de la acest meci, un meci cu ritm, cu cinci goluri, dar iar am fost norocoşi şi am pierdut în ultimul minut”, a mai spus Grigoraş.

  Acuză şi gafele

  Totuşi, la două din cele trei goluri primite, o parte mare de vină o au şi jucătorii din apărare. „La golul de 2-2 e o greşeală copilărească a lui Pleaşcă, a dat un pas de gol bun lui Rotariu. Se fac greşeli, echipa a jucat bine, finalul a fost dezastruos. Suntem în creştere, avem jocuri plăcute, punctele rămân la adversari şi noi suntem la retrogradare”, a mai spus Grigoraş.

  „Întreb fără să fiu agresiv: de ce nu s-a dat acel penalty? Răspunsul arbitrilor a fost foarte simpatic: aţi avut multe ocazii, de ce nu aţi marcat din acele ocazii?”, Petre Grigoraş. antrenor Pandurii

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: