spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăNews AlertUn luptător gorjean în cursa pentru calificare în Cupa României

  Un luptător gorjean în cursa pentru calificare în Cupa României

  Luptătorul gorjean Eduard Popescu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, va concura la categoria 125 de kg în cadrul turneului de calificare pentru Cupa României și Finala Campionatului Național de seniori la lupte libere. Este prima competiție la nivel de seniori în 2021. Turneul se va desfășura în perioada 11-12 martie, la Târgoviște.

  Luptătorul gorjean Eduard Popescu are planuri mari pentru 2021. Tânărul sportiv, de doar 19 ani, pregătit de Mădălin Gorjanu şi Stefan Tănase, ne-a declarat că vrea să aducă, de la toate competițiile naționale de seniori, cât mai multe medalii pentru Gorj. „Am ales să semnez cu CSM Târgu Jiu pentru că îmi doresc să evoluez în cariera de luptător. Am simțit că am un sprijin în plus colaborând cu CSM Târgu Jiu. La cluburile la care activez în acest moment, CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, împreună cu antrenorii şi colegii, am avut grijă să mă pregătesc intens pentru ce va urma. Cred că va fi un an competițional dificil, dar dacă ne pregătim cât mai eficient, cred că putem depăși orice obstacol. Fiind un turneu de calificare, planul meu este unul singur, calificarea la turneul final de seniori”, a transmis Popescu Eduard – Cristian.

  În privința obiectivelor pentru anul în curs, sportivul gorjean susține că are în plan “calificări la toate turneele finale naționale și să obțin cât mai multe medalii pentru Gorj”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: