spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertUn nou operator de salubrizare în Gorj

  Un nou operator de salubrizare în Gorj

  Începând cu data de 14.06.2021, un nou operator de salubrizare va presta serviciul de colectare, transport și depozitare a deșeurilor municipale de pe raza a 35 de comune membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor Publice de Salubrizare „ADIS” Gorj, dar și a orașului Rovinari.
  ” În urma notificării transmise de către operatorul S.C. Supercom S.A., conducerea „ADIS” Gorj, mandatată de către Adunarea Generală a asociației, dar și de către Consiliul Director, au cerut oferte de la mai mulți operatori de salubrizare din România, printre care S.C. Brai Cata S.R.L., S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L și S.C. BCA VIO SERVICE S.R.L.
  În urma analizei ofertelor primite firma S.C. BCA VIO SERVICE S.R.L. va asigura prestarea serviciului de salubrizare, până la finalizarea procedurii de licitație organizată de către „ADIS” Gorj.
  Beneficiarii acestui serviciu trebuie să știe faptul că taxa de salubrizare de 16 lei/lună/gospodărie cu TVA, pe care o plăteau până în prezent, va rămâne neschimbată, indiferent daca depozitul conform de la Târgu Jiu se va deschide sau nu, iar în perioada imediat următoare firma S.C. BCA VIO SERVICE S.R.L. va aduce 3.000 de pubele de 120 l, după ce fostul operator și le va ridica.
  În același timp, programul început pentru coelctarea separată a deșeurilor muncipale va continua și cu noul operator, acest lucru efectuându-se pe două fracții, și anume: umed și uscat.
  Totodată, prin asigurarea continuității acestui serviciu se vor păstra și locurile de muncă, fiind vorba despre aproximativ 60 de oameni, aceștia putând fi preluați de către noul operator.
  Asigurăm cetățenii localităților care fac parte din „ADIS” Gorj că suntem preocupați în continuare de asigurarea unor servicii corecte și pe această cale ne cerem scuze pentru eventualele disfuncționalități inerente în astfel de situații. (prin schimbarea operatorului de salubrizare)”, a transmis Luis Popa, directorul SJGDAS Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: