spot_img
27 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăNews AlertUn nou transfer la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Un nou transfer la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  CSM Târgu Jiu continuă campania de transferuri pentru sezonul 2022-2023, primul sezon din istoria clubului în Liga Florilor. Oficialii clubului gorjean au perfectat transferul tinerei jucătoare Vanessa Leona Predescu.

  Handbalista vine de la Centrul Național de Excelență Râmnicu Vâlcea, acolo unde a jucat sezonul trecut la nivelul Diviziei A. Ea are 18 ani și evoluează pe postul de extremă stânga. Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial Școlar din Serbia 2021, Vanessa Predescu a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu.

  „ În Campionatul Național de Junioare a fost cooptată de echipa HC Cîtu Dumbrăvița (2016-2017). După primul sezon de juniorat la Dumbrăvița, Vanessa a atras atenția prin evoluțiile ei și a devenit componentă a Centrului Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea. La finalul primului sezon petrecut la Râmnicu Vâlcea, reușește, în 2018, cu echipa Colegiului Energetic Râmnicu Vâlcea, să câștige medalia de aur la ONSS(Olimpiada Școlară Națională), dar și o medalie de argint în Campionatul Național de Junioare 1. Convocată la loturile naționale de junioare, Vanessa Predescu evoluează la Campionatul European de Junioare din Muntenegru 2021, unde ocupă locul 7 și, tot în 2021, câștigă medalia de bronz la Campionatul Mondial Școlar din Serbia. La nivel de senioare, aceasta a debutat în 2020 în Divizia A, alături de CNE Râmnicu Vâlcea. În vara acestui an, Venessa va participa la Campionatul Mondial de Junioare din Macedonia, care se va desfășura în perioada 30 iulie – 10 august“, se arată într-o postare de pe site-ul clubului.

  „Sunt foarte entuziasmată că voi debuta în Liga Florilor”

  Vanessa Leona Predescu a spus că a ales să vină la Târgu Jiu deoarece echipa este ambițioasă: „Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că este un proiect foarte serios și am auzit numai lucruri frumoase despre acest club. Aici s-a dezvoltat o echipă ambițioasă și dornică de rezultate excepționale.

  Sunt foarte entuziasmată că voi debuta în Liga Florilor cu CSM Târgu Jiu, la 18 ani, dar, în același timp, sunt conștientă că va fi foarte mult de muncă, dar eu sunt o fire ambițioasă și dornică de performanță.

  Cred că principalul obiectiv este să avem rezultate foarte bune în Liga Florilor. Și, pentru că am șansa de a evolua la nivelul primului eșalon handbalistic al țării, scopul meu este să evoluez în cariera mea sportivă”, a declarat Vanessa Leona Predescu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Dar nu va lăudați la înființare că echipele vor fi alcătuite numai din tineri gorjeni, acum ați ajuns că echipa de handbal să fie practic o multinațională. Atenție ! … tineri de prin alte părți NU votează în Tg Jiu.Risc mare don’ primar!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: