spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVezi pe mâna cui vrea să dea Marcel Romanescu hotelul de la...

  Vezi pe mâna cui vrea să dea Marcel Romanescu hotelul de la stadion!

  Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va prelua hotelul de la stadion. Municipalitatea susține că în felul acesta va scăpa de chiria plătită pentru sportivii ce activează în cadrul entității. Primarul Marcel Romanescu susține că imobilul poate fi chiar închiriat de turiștii care ajung în orașul lui Brâncuși.

  „Ne-am făcut un calcul pentru că CSM Târgu Jiu funcționează foarte bine. Deja avem o echipa de Ligă Națională și, după ultimele două rezultate ale echipei de handbal, se pare că vom avea încă o echipa de națională. Asta mă obligă să iau în calcul ca, începând cu data de întâi ianuarie, hotelul din incinta Complexului Sportiv să fie dat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. În felul acesta realizăm o economie pentru că nu mai plătim chirii pentru sportivi. La ora actuală avem în jur de 10 apartamente închiriate, unde sunt cazați sportivii de la CSM. Pe de altă parte, încercăm să obținem venituri prin turiștii care se pot caza în hotelul respectiv. E o perioadă dificilă, noi putem să revenim oricând la această hotărâre, însă ținând cont că nu mai e nicio persoană care să fie interesată de spații sau de hotelul de la stadion, vrem să realizăm o economie și să folosim gratuit camerele de cazare. Însă, veniturile pe care le obținem prin închirierea acelor camere pot să se constituie ca venituri pentru activitatea Clubului Sportiv Municipal”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Dl.Primar incercati sa va aduceti aminte de ce unii/altele ,ma refer la persoane angajate in cadrul CSM.lui care au plecat ,si au dat demisia ,tocmai ptr.ca exista ,,specialisti,, care traiesc dintr un salariu primit lunar de la infiintare ,fara sa stie ptr.ce ! Nu faceti greseala care va agata ,,tindichele,, de functia avuta ! Vorbim de partea financiar contabila,vorbim de ,,specialisti,, care nu stiu nimic din foaia postului,nu s pregatiti ptr. ceea ce vreti sa le oferiti ! Incercati o ,,revizuire,, si sa va orientati ,,profesional,, catre realitatea existenta ! Succes !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: