spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVictorie mare reușită de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Victorie mare reușită de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Victorie mare reușită de handbalistele de la CSM Târgu Jiu în fața echipei Măgura Cisnădie, care a terminat campionatul trecut pe locul IV, astfel că evoluează în cupele europene.

  CSM Târgu Jiu a condus chiar din debutul meciului. Jucătoarele antrenate de Liviu Andrieș au făcut o primă repriză de excepție și au condus, la un moment dat, chiar și cu șase goluri diferență. La pauză, echipa oaspete a avut o revenire și a fost chiar la un pas să plece de la Târgu Jiu cu un rezultat de egalitate.
  Cu 10 minute înainte de final, echipa Măgura Cisnădie s-a apropiat la doar un singur gol, 25-24, iar după puțin timp a venit și golul egalizator.
  Finalul a fost pe muchie de cuțit și părea că CSM repetă slaba gestionare din meciurile anterioare, mai ales că înainte cu două minute de final, echipa noastră avea cu două jucătoare mai puțin pe teren. Din fericire, în urma unui contraatac, o jucătoare de la Măgura Cisnădie a marcat, însă a călcat semicercul, iar la faza imediat următoare a venit golul victoriei înscris de Pușcaș. CSM Târgu Jiu a fost mult mai atentă în apărare, deși mai erau câteva secunde de joc și a reușit să blocheze atacul.
  Bucuria a fost imensă în rândul jucătoarelor și a publicului prezent.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: