spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăExterne(VIDEO) Blocați în tunelul de sub Canalul Mânecii

  (VIDEO) Blocați în tunelul de sub Canalul Mânecii

  Pasagerii unui tren Franța – Anglia au rămas blocați în tunelul de sub Canalul Mânecii timp de câteva ore, înainte ca aceștia să fie transferați în alt tren printr-un tunel de serviciu, relatează CNN, potrivit hotnews.ro.

  „Un tren s-a stricat în tunel și suntem în curs de a transfera clienții către alt tren de pasageri prin tunelul de serviciu, pentru a reveni la terminalul nostru din Folkestone”, a scris Eurotunnel pe Twitter marți seara. „Ne cerem scuze sincer pentru acest inconvenient.”

  Eurotunnel Shuttle este un serviciu de transport feroviar de pasageri și marfă printr-un tunel între Anglia și Franța.

  Pasagerii au ajuns în Marea Britanie la șase ore după îmbarcare. O cursă între Folkestone și Calais cu Eurotunnel Shuttle durează, în mod normal, 35 de minute.

  Tunelul Canalul Mânecii este un tunel feroviar submarin, lung de 50,5 km, care leagă vestul Franței cu sud-estul Angliei, pe sub Canalul Mânecii, potrivit Wikipedia. Tunelul a fost construit în cooperare de guvernele Regatului Unit și Franței. Este al treilea tunel feroviar ca lungime din lume, depășit fiind doar de tunelul japonez Seikan și de Tunelul de bază Gotthard.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: