spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăPoliticPlanurile primarului Marcel Romanescu

  Planurile primarului Marcel Romanescu

  Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reafirmat că vrea să continue pe poziția de primar al orașului. Politicianul susține că nu este tentat să candideze pentru o funcție mai importantă, motivând că echipa PNL Târgu Jiu îl susține să-și continue mandatul. Pe de altă parte, Romanescu afirmă că, dacă ar fi președintele organizației județene, nu ar accede oricine, pentru o candidatură, la parlamentare, din partea PNL Gorj.

  “Decizia mea este luată și nu mă voi schimba. Am plecat cu o echipă într-o competiție electorală și am promis că, în 2024, îmi voi continua mandatul de primar al municipiului Târgu-Jiu. Decizia în ceea ce mă privește este finală, voi candida la primăria municipiului Târgu-Jiu. Mă pot uita oricând în ochii colegilor mei din organizația municipală, pentru că am spus foarte clar mi-aș dori ca organizația județeană să funcționeze pe aceleași principii cum funcționează PNL Târgu Jiu. Vorbim, acolo, de o mare familie în care toată lumea știe cine este liderul. Cel puțin, în momentul de față, toți colegii mei din organizația municipală nu contestă calitatea mea de lider al organizației Târgu-Jiu”, a transmis Marcel Romanescu.

  Șeful de la municipiu încă este supărat de modul de lucru din 2020, când Ion Iordache a candidat și a primit un mandat de senator pe lista PNL Gorj, după care a plecat din partid, cu mandat cu tot. Romanescu susține că, dacă va ajunge președintele organizației, astfel de situații nu vor mai exista. „Cei care candidează la parlamentare să nu-și facă probleme în ceea ce mă privește, să-și facă probleme că nu voi mai accepta niciodată să vină pe lista de parlamentare, pe ultima sută de metri, persoane din afara partidului, sau chiar din interior, fără ca să fie implicat în competițiile electorale. Prima data dovedim ce putem. Este anormal ca să nu intri niciodată într-o competiție electorală, iar la parlamentare, dintr-o dată, să fii pe listă. Asta nu se va mai întâmpla, cel puțin dacă eu voi conduce vreodată destinele PNL”, a mai declarat liderul PNL Târgu-Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: