spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVîlceanu: " CE Oltenia nu eligibil pentru Fondul de Tranziție Justă. Îi...

  Vîlceanu: ” CE Oltenia nu eligibil pentru Fondul de Tranziție Justă. Îi mint pentru câteva voturi ” 

  Deputatul PNL Dan Vîlceanu îl contrazice pe colegul său de alianță, Radu Miruță care afirma,ieri, că a găsit soluția pentru plata contribuțiilor minerilor care doresc să iasă la pensie mai devreme. Liderul USR Plus declară că banii pot fi obținuți de la Comisia Europenă, însă Dan Vîlceanu îl contrazice.

  ” Ce am putut să facem, am făcut. Am depus un proiect pentru prelungirea condițiilor deosebite până în septembrie 2023. Vreau să fie foarte clar că CE Oltenia nu este eligibil pentru Fondul de Tranziție Justă. CE Oltenia este o companie care nu se pliază pe aceste fonduri. Acest proiect nu este viabil nici pentru companie, nici pentru economie, pentru că toți angajații din România și-ar dori ieșirea la pensie mai repede. Asta este o păcăleală! Dacă votează și USR și PSD proiectul propus în Parlament, proiectul trece! De ce îi mint pe oameni, nu știu, probabil pentru câteva voturi” , a transmis liderul PNL Dan Vîlceanu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Așa cred politicienii noștri că numai firmele lor , conduse prin interpuși , sunt eligibile.
   CE Oltenia , angajații acestei companii , sunt cei mai loviți de ,,green dirliul ” european. Și ei trebuie să beneficieze de pachete sociale consistente așa cum se întâmplă în Polonia spre exemplu care alocă peste 20.000 € celor disponibilizați , nu ca la noi cu 3.400 lei brut pe lună !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: