spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 18, 2024
Altele

    Bârfe

    -Se zvoneşte că inamicii de altădată Ionel Manţog şi Ion Călinoiu s-ar fi împăcat după o lungă perioadă în care, ori de câte ori dădeau piept, se strigau ca la uşa cortului. Se pare, însă, că, de când Manţog a fost marginalizat în PD-L Gorj de Ion Ruşeţ, cel care va candida împotriva lui Călinoiu, la şefia Consiliului Judeţean, s-a produs o apropiere şi, inevitabil, împăcarea fostului lider PD-L cu pesedistul Ion Călinoiu. Interesant este dacă prietenia celor doi va dura şi în campania electorală din 2012.

     

    -Surse din UNPR Gorj susţin că, de când Dan Ilie Morega s-a înscris în uniune, preşedintele acesteia Marius Vlaicu a devenit foarte suspicios în rândul colegilor. Acesta crede că subalternii săi vor să-l trădeze şi să-l susţină pe Morega pentru funcţia de preşedinte la Gorj, mai ales după ce deputatul a fost numit vicepreşedinte al UNPR la nivel naţional. Se aude că Vlaicu a organizat întâlniri secrete cu cei din UNPR pentru a fi sigur că Morega nu va avea susţinere în uniunea gorjeană. Cert este că liderii de la centru par tot mai dispuşi să-l înlocuiască, în viitorul apropiat, cu Dan Ilie Morega.

     

    -Este adevărat că Victor Ponta a găsit o formulă elegantă de a ieşi din „războiul ţoalelor”, dar se aude că nu a făcut-o de capul lui. Preşedintele PSD a argumentat, glumind, că în meciul cu Elena Udrea va pierde, însă, la altceva s-a referit el, nu la ce au crezut telespectatorii, şi anume că ministrul se îmbracă mai scump decât el. Ponta a fost sfătuit să nu mai insiste pe banii pe care-i dă Udrea pe haine, deoarece s-ar putea trezi ca pedelistii să facă zilnic inventarul apariţiilor sale în public, şi să nu dea prea bine la populaţie faptul că şeful socialismului poartă costume scumpe. De altfel, Udrea a şi furnizat telespectatorilor o mostră referitoare la mărcile de pe trupul junelui combatant, unde strigarea pentru un pulover începe de la 600 de euro. Nu ne miră, de vreme ce la o masă cu familia în oraş scoate lejereanu din buzunar 500 de euro. (Sursa: Ziare.com)

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: