spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 4, 2024
Altele

    Bârfe

    Se aude prin târg, că în ultima perioadă, excesele de limbaj ale lui Victor Ponta au înmulţit contactele acestuia cu membrii partidului. Oamenii se întreabă ce l-a apucat pe liderul PSD de a trecut la un astfel de limbaj. Mai în glumă sau mai în serios, Victor Ponta dă vina pe Antonescu, care îi este alături mereu şi de la care spune că a împrumutat aceste „înjurături”. Să fie aşa, oare?

     

    Roxanei Vancea, gorjeanca sexi care a pus pe jar o ţară întreagă, se pare că îi place compania matinalilor Răzvan şi Dani, care au făcut-o celebră. Mai nou aceasta îi însoţeşte şi în week-end la diferite activităţi, şi mai nou şi în caravana X Factor. Se pare că gorjencei, statutul de divă i se potriveşte de minune.

     

    În urma rezultatelor de la examenul de bacalaureat, ce-i drept dezastruoase, mai mulţi politicieni şi nu numai i-ar fi cerut demisia Ministrului Funeriu. Printre aceştia şi Victor Ponta, care crede că ministrul nu a înţeles sistemul de educaţie. Şi cum minunea nu se va „produce” niciodată, rămâne să visăm cu ochii deschişi la un viitor mai bun.

     

    Se zvoneşte prin târgul de pe Jiu că Horaţiu Gorun era în cărţi pentru şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj iar acest lucru trebuia să fie pus în practică exact după examenul de bacalaureat. Însă, ieri, probabil după discuţii aprinse, voci au susţinut că planul nu mai e valabil. Să nu fi vrut Gorun să preia frâiele instituţiei, având în vedere lacunele existente în ultima perioadă?

     

    Se aude pe la colţuri că mulţi primari din USL se vor alege cu dosare penale, în preajma alegerilor din 2012. Să ştie oare ei ce nu ştim noi?

     

    Petrecerile mondene sunt prilejul ideal pentru a găsi subiecte de bârfă. La o astfel de petrecere, Gheorghe Orzan, vicepreşedintele PNL Gorj a fost văzut în echipa PDL, stând alături de Nicolae Daviţoiu, şeful PDL Târgu-Jiu. Să fie oare vorba despre o îndreptare către democrat-liberali?

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: