spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 3, 2024
Altele

    Bârfe

    Intens mediatizatul, din ultima perioadă preelectorală, radio Accent, şi-a luat rămas bun de la coordonator(purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Ciprian Florescu). Toate acestea vin la presiunea liderilor de partid.
    De vină pentru abandonul lui Ciprian se pare că este cooptarea în structura acţionariatului a unui primar portocaliu, dar cu vădite afinităţi useliste, în ultima perioadă, pentru că niciodată nu ştii cum cade zarul şi vorba aceea „tot mai bine e la Putere”.

     

    Franciza locală a lui Dan Voiculescu, tătucul PC, a intrat de curând pe mâinile unui fost candidat PD-L pe un colegiu din Gorj. E drept, acesta are destui parteneri din PSD, cu care a elaborat multe proiecte, şi un fin din PNL( chiar lider). Rămâne de văzut care va fi reacţia(dacă va exista vreo reacţie) a fostului deţinător de franciză, lider al PSD, vremelnic numit mogul de presă. Încurcurcate sunt căile Domnului!

     

    Se zvoneşte că Ionel Manţog, fostul lider al PD-L Gorj, a avut intenţia de a trece la UNPR, în speranţa că puţinii săi prieteni din partid, şi nu numai, l-ar susţine. Tocmai însă, când să-şi dea demisia din PD-L, Manţog a aflat că prietenul său, Marin Condescu, i-a pus ceva vorbe bune la generalul Oprea, astfel încât, pedelistul a rămas pe lângă…
    Ca să scape de paparazzii din Bucureşti, Dani Oţil şi iubita sa Mihaela Rădulescu au fugit în provincie. Ca refugiu, aceştia au ales staţiunea Rânca, unde au stat un weekend, departe de ochii presei. Vedetele au comandat doar mâncăre vegetariană şi au stat, majoritatea timpului, în camera de hotel.

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!