spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăPoliticAflă ce avere are Eduard Lădaru, cel mai „guraliv” consilier local de...

  Află ce avere are Eduard Lădaru, cel mai „guraliv” consilier local de la Târgu-Jiu

  Află ce avere are Eduard Lădaru, cel mai „guraliv” consilier local de la Târgu-JiuEduard Lădaru, consilier local al municipiului Târgu-Jiu, este unul dintre cei mai guralivi aleși din administrația locală. Tânărul atacă fără să stea prea mult pe gânduri orice proiect pe care nu îl consideră potrivit, acesta fiind de meserie și avocat. Lădaru nu este printre cei mai bogați politicieni ai Gorjului, însă a reușit, până la vârsta pe care o are, să dețină suficiente bunuri.

  Conform declarației de avere aferentă anului 2016, Eduard Lădaru deține două terenuri intravilane, dobândite în 2010 și 2014, cu suprafețe de peste 1.100 metri pătrați. Totodată, acesta se poate lăuda cu două case de locuit, la care a adăugat două anexe. Ambele locuințe au câte o suprafață de peste 200 metri pătrați fiecare, însă zona unde se află acestea nu a fost specificată. Alesul local mai deține un Fiat Ducato dobândit în anul 1997 prin cumpărare, nu are conturi de economii declarate, dar are două datorii din 2011 și 2012, ambele la bancă, una de 58.000 lei, iar a doua de 12.600 lei.

  La capitolul venituri, Eduard Lădaru câștigă bani din mai multe profesii. Pe lângă indemnizația de consilier local, acesta a obținut diverse sume din job-ul de avocat, dar și de preparator universitar la UCB Târgu-Jiu. Venitul anual încasat din profesia de cadru didactic este de 11.480 lei, iar din avocatură de peste 9.700 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!