spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticAmbasadorul Austriei în România a lipsit de la întâlnirea cu Iohannis

  Ambasadorul Austriei în România a lipsit de la întâlnirea cu Iohannis

  Ambasadorul Austriei în România nu a participat, marţi, la întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România. În locul acesteia a fost prezent un adjunct, au precizat surse oficiale pentru News.ro. La ieșirea de la întâlnire, cel care a substituit-o a declarat presei că șefa lui e în concediu, în Austria.

  Preşedintele Klaus Iohannis a avut, marţi, o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România, care a avut loc la Hotel Athénée Palace Hilton.

  Ambasadoarea Austriei, E.S. Dna. Adelheid FOLIE nu a participat la eveniment, fiind reprezentată de un adjunct, au precizat sursele. Şeful statului a dat, luni seară, la Palatul Cotroceni, prima reacţie după votul de respingere a aderării României în Schengen. Preşedintele a arătat că a fost dezamăgit şi supărat după ce a primit rezultatul acestui vot.

  ”Această dezamăgire şi supărare vine din faptul că noi de 11 ani ne străduim, negociem şi sperăm să intrăm cu drepturi depline în spaţiul Schengen – noi, românii, după ce în decursul acestui an care se apropie de final, am avut câteva reuşite notabile”, a spus şeful statului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: