spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesAmenințări cu pușcăria între liberali. Vizat și un parlamentar gorjean

  Amenințări cu pușcăria între liberali. Vizat și un parlamentar gorjean

  Foto: Facebook/ Silviu Mănăstire

  Grave amenințări ar fi avut loc într-un local din capitală, în toamna anului trecut, unde un grup de liberali participa la ziua onomastică a unui coleg. Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu a fost amenințat (în lipsă) că va fi băgat la pușcărie, ca și alți colegi, prezenți sau nu, de către fostul secretar general adjunct al PNL, Silviu Mănăstire. 

  Dezvăluirile au fost făcute de presa centrală, într-un material liberatatea.ro fiind descrise pe larg momentele aprinse și remarcile acide aruncate de Silviu Mănăstire la adresa colegilor liberali. Potrivit sursei citate, mâna dreaptă a ministrului de interne Lucian Bode –  Mănăstire a început cu amenințări la adresa celor trei prim-vicepreședinți: Rareș Bogdan, Dan Motreanu și Iulian Dumitrescu, au urmat apoi președinți de Consilii Județene și în cele din urmă lideri județeni, printre ei și deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, mulți dintre cei vizați nefiind prezenți.

  „A amenințat că vor fi arestări, că are prieteni la DGIPI (n.r. – Direcția Generală de Informații Interne a Ministerului de Interne) Din când în când, Mănăstire începea să țipe la cineva și să amenințe cu dosare. Halucinant. Ne uitam și nu ne venea să credem, nu am trăit niciodată așa ceva. Parcă nu eram colegi, parcă nu eram în PNL”, se arată în surse citate pentru Libertatea.

  I s-a spus că trebuie să dispară

  Dan Vîlceanu nu a fost prezent la întâlnirea cu pricina, însă, a aflat de la colegi

  Vîlceanu nu a fost prezent la întâlnirea cu pricina, însă, a aflat de la colegi amenințările care l-au vizat. „Am avut o discuție cu mai mulți colegi la Parlament și domnul Alexandru Popa, colegul meu de la Brăila, ne-a povestit despre dialogul pe care l-a avut cu domnul Mănăstire. Mănăstire spunea că ne va băga pe toți în pușcărie, prostii de genul acesta. M-am gândit că poate domnul Mănăstire, fiind la chef, băuse mai mult și unii se comportă mai agresiv când beau un pahar. În plus lucrurile pot să fie tratate și serios, dacă te gândești că domnul Mănăstire era secretar general adjunct sau adjunctul domnului Bode la partid, domnul Bode care este ministru de interne. Eu, tot indirect, am fost amenințat de domnul Bode. Domnul Bode spunea la discuții în care mă nominaliza că «Vîlceanu trebuie să dispară de la Gorj indiferent de metodă, că e convențională sau neconvențională». Cu tipul acesta de amenințări din jurul domnului Bode eu sunt obișnuit”, a declarat deputatul de Gorj.

  Contactat telefonic de sursa citată, Silviu Mănăstire a negat acuzațiile. De menționat că acesta a anunțat pe Facebook, în decembrie 2022, că se autosuspendă din funcția de secretar general al PNL, după ce presa a scris că și-ar fi agresat iubita în 2020, transmițând, voalat, amenințări către unii jurnaliști: „(…)Mă autosuspend din funcția de secretar general adjunct al PNL. Să am timp sa mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri”, a scris el pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: