spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAnalist politic: "Iordache nu are inteligența necesară ..."

  Analist politic: „Iordache nu are inteligența necesară …”

  Pantelimon Manta
  Pantelimon Manta analizează situația candidaturii lui Romanescu la Primăria Târgu Jiu

  Se duc negocieri dure pentru viitoarele alegeri, din 2024. Partidele politice își fac calcule pentru a ieși cu candidații cei mai bine cotați. Analistul politic Pantelimon Manta, fost prefect de Gorj, fost parlamentar și fost președinte PD Gorj, susține că și de această dată, bătălia, la Târgu Jiu, se va da între PNL și PSD. El spune că Marcel Romanescu este pionul principal, dar că șeful său de partid nu are inteligența necesară să valorifice situația.

  În opinia lui Manta, o trecere la PSD a actualului primar, Marcel Romanescu, ar facilita câștigarea unui nou mandat de către acesta. Oricum, relația dintre Romanescu și actualul lider al PNL Gorj, Ion Iordache, este șubredă, cel din urmă fiind singurul pierzător în cazul plecării actualului primar la PSD.

  „La Târgu Jiu este un electorat la curent cu ce se se întâmplă pe scena politică. Nici Iordache, nici Vîlceanu nu sunt bine văzuți de votanți. Dacă Romanescu îi părăsește pe cei doi, nu va avea foarte mult de suferit din rândul opiniei publice, iar Iordache nu are inteligența necesară să valorifice această chestiune. Iordache este un câștig pentru PNL față de Vîlceanu, dar nici chiar așa cum se dorește el a fi. Pe de altă parte, Romanescu, din punct de vedere al sondajelor, e în marja normală de erodare. PSD-ul este capabil să scoată un candidat puternic, problema este că nu dă semne că ar vrea să o facă.”, a declarat analistul politic, Pantelimon Manta la un post de radio local.

  Este de amintit faptul că Iordache și Romanescu se atacă public continuu, iar primul dintre ei a declarat că PNL Gorj va câștiga primăria Târgu Jiu cu sau fără cel de-al doilea, dar fără să dea alt nume de candidat. Cât despre PSD, acesta nu-și anunță candidatul, dar întrebat de presă, senatorul Cristinel Rujan, președintele organizației municipale, a declarat, în mai multe rânduri, că organizația face sondaje pentru desemnarea candidatului și că acesta va fi din interiorul partidului.

  Iordache și Romanescu se atacă public continuu
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: