spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticAUR destructurat la Mehedinți. Peste 15 organizații, în frunte cu președintele, au...

  AUR destructurat la Mehedinți. Peste 15 organizații, în frunte cu președintele, au schimbat macazul

  Președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei, a dat lovitura de grație Alianței pentru Unirea Românilor, luîndu-i atât președintele organizației județene, pe care l-a făcut vicepreședintele său, cât și peste 15 organizații locale. Popescu îl acuză pe George Simion, șeful AUR la nivel național, că este „trompetă putinistă” și promovează un fals patriotism.
  „Organizația PNL Mehedinți este de astăzi și mai puternică! Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți, George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți.
  Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, este de bun augur pentru români, pentru mehedințeni. Asta au făcut astăzi colegii care ni s-au alăturat: au arătat, prin decizia lor politică de a se alătura PNL, că la AUR totul este o minciună, că servesc interesele Rusiei.
  Nu s-au lăsat intimidați de trompeta putinistă, George Simion, care a venit în județul Mehedinți să înfiereze cu mânie proletară decizia lor și pe PNL. Cei de la AUR au trădat patriotismul, pe români. Pentru că nu poate fi numit patriot cineva care este declarat indezirabil de frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova. (…)
  Totodată, cu această ocazie le-am transmis colegilor că cei de la AUR încearcă cu disperare să inducă ideea că procesul de comasare al alegerilor ar dăuna democrației. Este o falsă problemă! Din contră, cetățenii vor fi motivați să aleagă local și european, să integreze și apartenența la familia europeană. Cei de la AUR cred că fac asta pentru că Putin nu vrea alegeri comasate în România! Nu mai facem de mult ce vrea Moscova. Ne-au confiscat tezaurul și ni l-au trimis în loc pe George Simion. Nu avem nevoie de așa ceva.” a scris Virgil Popescu pe pagina sa de Facebook.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: