spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăPoliticAUR, protest la o benzinăria OMV din Ploiești, la ora principalelor jurnale...

  AUR, protest la o benzinăria OMV din Ploiești, la ora principalelor jurnale TV

  AUR protestează la o benzinărie OMV din Ploiești, după refuzul primit de România din partea Austriei la votul privind aderarea în Schengen, anunță dcnews.ro.

  Ca de obicei, George Simion, care a recunoscut presei că interesul lui este de a se promova, a avut grijă să aibă vizibilitate maximă, ținând protestul până după ora 19.00, să prindă jurnalele tv de seară, dacă se poate, chiar în direct.

  Oamenii scandează mai multe mesaje la adresa Austriei, printre care: „Vrem PETROM-ul înapoi!”, dar și împotriva politicienilor români.

  Analistul Bogdan Chirieac a declarat pentru România TV că naționalizarea PETROM nu se poate face: „În privința naționalizării Petrom… e o poveste. Petromul a fost vândut cu tot cu resursele minerale pe 600 de milioane de euro și, acum, ca să iasă OMV din Petrom, presupun că vor 60 de miliarde de euro. Deci e absurd că se întâmplă lucrurile astea. Trăim și ne dezvoltăm împreună cu OMV în România, dar poate pe baze mai juste pentru țara noastră. Asta am putea vedea, dar în niciun caz huiduirea celor de la Petrom nu rezolvă nimic”, a răspuns Bogdan Chirieac.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: