spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCârciumaru a bătut palma cu Pro România

  Cârciumaru a bătut palma cu Pro România

  După aproape 20 de ani de activitate în PSD, Florin Cârciumaru a decis să plece din rândurile social-democraților. Va face echipă cu Victor Ponta, din poziția de membru al Pro România.

  Fostul lider PSD Gorj recunoaște că decizia de a abandona tabăra social-democrată nu a fost una ușoară. A făcut pasul spre Pro România pentru că ani de zile a lucrat alături de fostul premier, Victor Ponta. ”Îmi doresc ca din această poziție, așa cum am făcut de-a lungul anilor alături de omul și primul ministru Victor Ponta multe pentru orașul Târgu Jiu și județul Gorj, să fac și de aici încolo alături de dânsul și de această echipă tânără. Pentru mine este o mândrie că pot să vin într-un partid tânăr, de Centru-Stânga, dar mai ales lângă oameni care efectiv au lucrat lângă mine atunci când au făcut primii pași în politică. Dumnealor tineri aspiranți, eu primar în exercițiu și președinte pe funcție al organizației PSD Gorj. Mă bucur că am colaborat foarte bine de-a lungul anilor și sunt sigur că vom avea rezultate și de aici încolo, pentru că îi cunosc foarte bine. Victor Ponta, în calitate de om politic și de prim-ministru, a demonstrat și sunt sigur că și de aici încolo va demonstra. A știut să strângă lângă dumnealui oameni preocupați pentru binele acestui popor și pentru binele acestei țări. Dacă în 2016 PSD a reușit să câștige alegerile cu un procent istoric, foarte mult i se datorează acel procent lui Victor Ponta și guvernării Ponta 2012-2015. Sunt omul care a condus campania electorală în județul Gorj și nu era întâlnire unde să nu se vorbească despre guvernarea Ponta. Guvernarea respectivă a contribuit foarte mult la acel câștig și știu din interiorul fostului partid din care am făcut parte cum se apela ca Victor Ponta să fie prezent în toate județele, să pună umărul. Datorită eforturilor dumnealui s-a câștigat cu un procent foarte mare, dar, așa cum este viața, după ce ne-am văzut cu sacii în căruță, nu a mai ținut nimeni cont de personalitatea, de notorietatea și de contribuția guvernului Ponta pentru ca alegerile să fie câștigate în 2016. Dacă facem o comparație la ora actuală, vedem că efectiv nu avem cu cine să îl comparăm pe Victor Ponta ca lider politic la nivel național. Din punctul meu de vedere, Victor Ponta este singurul lider politic care poate să reprezinte România, atât pe plan național, cât și pe plan extern. Sunt sigur că datorită realizărilor mele de-a lungul anilor, atât în administrație, cât și în politică, prin notorietatea și personalitatea mea, alături de domnul Ponta și de noua echipă din care fac parte, vom obține un rezultat foarte bun la nivel de județ. Va fi un rezultat care va contribui ca Pro România să intre în Parlament. Sunt sigur că Pro România va fi și la guvernare și va promova oameni capabili”, a transmis Florin Cârciumaru.

  Echipa de aur

  Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că l-a curtat pe Florin Cârciumaru încă de la înființarea noului partid. „Cu domnul Cârciumaru se reface echipa de aur a Gorjului. Eu cred că 2012-2016 au fost anii cei mai buni pentru Târgu Jiu, pentru Gorj. Nu știu când va mai avea Târgu Jiul și Gorjul un premier și un primar. Eu nu mă ascund, mi l-am dorit pe domnul Cârciumaru tot timpul de mine. I-am știut loialitatea și i-am respectat-o dar i-am spus să fie loial față de cei care îi sunt loiali, nu de cei care l-au lucrat pe la spate „, a transmis Ponta.

  Se bazează pe experiența lui Cârciumaru

  Acum, echipa județeană se bazează pe experiența lui Florin Cârciumaru. „Echipa Pro România s-a întregit și s-a întărit prin prezența domnului senator Florin Cârciumaru, căruia îi mulțumesc că a ales să vină alături de noi. Sunt convins că datorită experienței dumnealui, acumulată de-a lungul timpului, dar și notorietății dumnealui, scorul la nivelul județului Gorj va fi unul foarte bun, după cum ne așteptăm și noi”, a transmis liderul Pro România Gorj, Alin Văcaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: