spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCârciumaru, atac la Dan Vîlceanu pe tema moțiunii! „Noi nu stăm pe...

  Cârciumaru, atac la Dan Vîlceanu pe tema moțiunii! „Noi nu stăm pe la televizor zi de zi numai să criticăm”

  Parlamentarii PSD de Gorj nu vor vota moțiunea împotriva ministrului Muncii, așa cum le recomandă liberalii. Președintele Florin Cârciumaru recunoaște că Legea Salarizării a creat un val de nemulțumiri, dar spune că actul normativ este perfectibil și are încredere că cei care au pierdut bani din salariu îi vor recupera. Cârciumaru l-a taxat dur și pe Dan Vîlceanu, cel care le-a cerut pesediștilor gorjeni să își demită propriul ministrul și îi transmite să nu mai critice zilnic PSD-ul pe la televiziunile naționale.

  Parlamentarii locali care au susținut „revoluția fiscală” și-au atras antipatia a numeroși gorjeni care s-au văzut cu lefurile diminuate considerabil sau, mai grav, puși în situația de a veni cu bani de acasă la sfârșitul lunii, așa cum este și cazul câtorva femei de serviciu din școli. La nivel național, PNL a depus deja o moțiune simplă prin care vizează demiterea ministrului Muncii, iar parlamentarii PSD chiar au fost invitați să susțină demersul. „Aleg să-și reprezinte oamenii și să-i ajute, sau o aleg pe Olguța Vasilescu? E simplu, alegi pe cei care te-au votat, sau îți susții în funcție ministrul tău care le-a tăiat salariile”, declara zilele trecute președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

  „Legea nu putea să fie perfectă de la început”

  Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nici nu ia în calcul votarea moțiunii depuse de liberali și spune că oamenii își vor recupera banii. „În momentul de față sunt multe nemulțumiri pe Legea Salarizării, dar sunt sigur că prin implicarea celor doi miniștri, ministrul Finanțelor și ministrul Muncii, legea va deveni foarte bună. Amândoi au declarat că, punctual, acolo unde sunt nemulțumiri, vor interveni și vor rezolva problemele. Legea nu putea să fie perfectă de la început, dar totul este perfectibil și cred că în viitor vom avea o Lege a Salarizării foarte bună, așa cum nici Legea Pensiilor nu va mai avea atâtea probleme. Așa cum domnul Dan Vîlceanu urmează o linie a partidului, și noi urmăm linia partidului și sunt sigur că nu vom vota această moțiune. Noi, parlamentarii PSD de Gorj, am demonstrat prin acțiunile pe care le facem că ne interesează soarta oamenilor din acest județ. Nu stăm pe la televizor zi de zi numai să criticăm. Noi și criticăm, dar suntem și constructivi și suntem foarte implicați”, a declarat Florin Cârciumaru.

  Moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, va fi dezbătută și votată în cursul acestei săptămâni.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!