spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCârciumaru şi necunoscutul portocaliu

  Cârciumaru şi necunoscutul portocaliu

  Pedeliştii au fost ironizaţi de Adrian Tudor, şeful de campanie al primarului Florin Cârciumaru, într-o emisiune difuzată de Radio Omega. Profitând de faptul că PD-L Gorj nu şi-a anunţat candidaţii la primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean, social-democratul Adrian Tudor a declarat că probabil „PD-L va scoate o vuvuzelă pentru funcţia de primar al municipiului pentru a face cât mai mult scandal”. Adrian Tudor crede că PD-L nu are un candidat puternic pe măsura lui Florin Cârciumaru sau a lui Ion Călinoiu şi de aceea tot amână anunţarea acestuia. Declaraţii lui Tudor au atras atenţia purtătorului de cuvânt al PD-L, Dan Vâlceanu, care i-a replicat pesedistului că cei doi candidaţi vor anunţaţi abia după ce celelalte partide îşi vor prezenta toţi candidaţii.

  Deşi conducerea Partidului Democrat-Liberal Gorj şi-a stabilit până acum candidaţii în aproape toate localităţile, pentru primăria municipiului Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean nu au fost găsiţi oameni potriviţi care să intre în luptă împotriva lui Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. Astfel useliştii gorjeni îşi permit să ironizeze situaţia în care se află PD-L. „Pedeliştii gorjeni au de ales între Dan Vâlceanu, Edi Berca, Iustin Paralescu, Marcel Romanescu şi Horaţiu Gorun, pentru Primăria Târgu-Jiu, cu toţii întrunind 18% din sufragiile electoratului. Doar împreună pot să treacă de pragul de 5% la alegeri. A doua variantă ar fi să scoată la înaintare o vuvuzelă pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu. O vuvuzelă care să facă mult scandal care să atragă atenţia supra PD-L-ului, că în rest…”, a declarat la Radio Omega, Adrian Tudor, şeful de campanie al actualului primar din Târgu-Jiu. Conform ultimelor sondaje de opinie, comandate chiar şi de PD-L, Florin Cârciumaru este dat ca sigur câştigător pentru un nou mandat la primăria Târgu-Jiu.

  Vâlceanu ripostează

  Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj, a declarat că în campanie, contracandidatul lui Florin Cârciumaru la Primăria Târgu-Jiu va fi un tânăr, însă, numele acestuia va fi făcut public abia după ce celelalte partide îşi vor anunţa candidaţii. Pedelistul Dan Vâlceanu consideră că municipiul Târgu-Jiu are nevoie de un manager, nu de un gospodar. „Noi credem că venim la un alt nivel. Noi vom avea un candidat altfel, într-adevăr. Vom avea un candidat mai tânăr pentru că noi considerăm faptul că la o primărie reşedinţă de judeţ trebuie să avem un manager primar, nu un gospodar. Gospodarii sunt la ţară. Candidatul la Primăria Târgu-Jiu va fi anunţat ultimul”, le-a transmis Dan Vâlcea foştilor colegi din PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: