spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăPoliticCe spune Iulian Popescu despre funcția pe care o va ocupa

  Ce spune Iulian Popescu despre funcția pe care o va ocupa

  Iulian Popescu, consilier județean din partea PNL, nu a exclus ca în perioada următoare să ocupe o funcție de demnitate publică. Numele acestuia este vehiculat pentru o funcție de secretar de stat în cadrul Ministerului de Finanțe sau de prefect al județului Gorj. „Suni niște discuții. Am văzut ce apare în presă și mai aud vorbe despre alte funcții care mi se atribuiau. Momentan, lucrurile nu sunt tranșate și vor rămâne așa o anumit perioadă. Sunt mai multe scenarii de lucru. În luarea acestor decizii voi ține cont de competențele mele profesionale și când voi alege o altă funcție, atunci voi alege în funcție de ceea ce pot să fac eu pentru județul Gorj. Nu am exclus posibilitatea de a ocupa o funcție de demnitate publică. Și posibilitatea de a merge la Ministerul de Finanțe a fost printre cele luate în calcul“, a declarat Iulian Popescu, la Impact Tv.

  „Nu am nevoie de o funcție pentru a le pune ca o decorație pe piept“

  Iulian Popescu a  mai spus că va ține cont în alegerea pe care o va face de competențele pe care le are: „Cred în continuare și susțin că în administrația publică trebuie să vină oameni care au spirit de întreprinzător. Atitudinea aceea de a găsi soluții noi, de a nu accepta imediat nu-uri, de a debloca lucrările este o atitudine bine venită și o condiție de a mișca lucrurile.

  Personal, nu vreau să mă duc undeva și nu am nevoie de o funcție pentru a le pune ca o decorație pe piept, ci în alegerea unei astfel de oferte iau foarte mult în calcul ce competențe am și cum să pun în valoare determinarea, priceperea și energia“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: