spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăPolitic"Cheltuielile nejustificate trebuie eliminate!"

  „Cheltuielile nejustificate trebuie eliminate!”

  Primele măsuri din Ordonanța Austerității au intrat joi în vigoare. Deputatul PSD de Gorj  Mihai Weber spune că, prin măsurile aplicate, vor fi eliminate discrepanțele între anumite categorii dar și risipirea banului public.

  „Cheltuielile nejustificate făcute de anumite instituții trebuie eliminate. Chiar am văzut achiziții de sute de telefoane și tablete, păi de asta e nevoie pe final de an?!? Cheltuielile nejustificate, locurile de muncă puse aiurea într-o organigramă, trebuie eliminate. Trebuie făcute corelări și discrepanțele între anumite categorii nu mai trebuie să existe. Trebuie să fim un Guvern responsabil, care să ia măsuri”, a declarat Mihai Weber.

  Mihai Weber susține că edilii trebuie să renunțe la petrecerile cu artiști plătiți pe bani grei. Parlamentarul consideră că exagerările anumitor primari golesc visteriile fără rost. În ceea ce privește achizițiile pentru petrecerile de final de an, Weber susține că unele nu se justifică. „Nu mi se pare corect ca o localitate unde nu există apă și canal, unde salariile sunt cum sunt, să faci cheltuieli cu tot fel de soliști care cer sute de milioane de lei. Poți să faci unu-două evenimente, oamenii mai au nevoie și de astfel de evenimente dar nu cu exagerări”, a mai transmis deputatul de Gorj.

  Impozitele mai mari pentru posesorii de case și mașini scumpe intră în vigoare de la 1 ianuarie. Tot atunci se vor desființa posturile neocupate de la stat. Totodată, un sfert din funcţiile de secretari, subsecretari şi consilieri de stat vor dispărea. Pe de altă parte, PSD anunță că vor exista subvenții pentru fermieri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: