spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNationalCiucă îl asigură pe Ciolacu că va fi premier din 25 mai...

  Ciucă îl asigură pe Ciolacu că va fi premier din 25 mai 2023

  Premierul Nicolae Ciucă le-a dat asigurări celor de la PSD că vor avea funcția de prim-ministru începând din mai 2023 și că acordul prin care s-a format coaliția va fi respectat, anunță digi24.ro. El a declarat că ceea ce a spus deputatul PNL Alexandru Muraru la începutul lunii, când a sugerat că PNL va avea funcția de premier și după mai 2023, a fost „doar o opinie”.

  „Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că, în acest moment, rotația la funcția de premier se va produce pe 25 mai, așa cum am stabilit în momentul în care s-a coagulat această coaliție. Ceea ce au apărut ca opinii, a fost doar o opinie, noi discutăm cu realitatea faptelor, realitatea angajamentelor, iar în realitate așa urmează să se întâmple”, a spus Nicolae Ciucă.

  Deputatul PNL de Iași Alexandru Muraru declarase la începutul lunii că „a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, în plin conflict la marginea granițelor României nu ar fi un semnal bun”, sugerând că Nicolae Ciucă va rămâne premier și după mai 2023, în ciuda acordului dintre PSD și PNL.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!