spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăPoliticConsiliera lui Iordache, contrată de șefa OFSD Gorj

  Consiliera lui Iordache, contrată de șefa OFSD Gorj

  Gabriela Târsu, consiliera șefului PNL Gorj, Ion Iordache, a fost pusă la punct de președintele Organizației Femeilor Social-Democrate Gorj, Anca Bordușanu, după ce a atacat PSD, pentru a abate atenția opiniei publice de la gafele prefectului Iulian Popescu, pus pe funcție de Iordache.

  „Într- o zi de marți, plină de ghinion pentru PNL Gorj și oamenii lor, s-au trezit vorbind trompetele. Un om care trece în mai puțin de trei ani prin patru partide, NU poate să emită părereri pentru că nici nu este credibil și își pune în ”valoare” lipsa de sens, de rațiune, de conținut.

  Când sunteți serioasă, doamna Gabriela Târsu? Când ați venit la PSD Gorj și ați spus că este singurul partid care se îngrijește de nevoile oamenilor? Când ați pretins funcții în sistemul de stat, precum un sinecurist, de parcă le aveam în buzunar? Nu ați condus în viața dvs un om, doar de ați fost condusă de un singur om, ‘senatorul două județe’. Vă înțelegem că trebuie să vă apărați patronul, pe domnul Ion Iordache, însă cădeți, amândoi, în derizoriu.

  Domnule Ciucă, sunt convinsă că nu vă este confortabil să fiți coleg de partid cu domnul Iordache, despre care presa centrală a arătat afacerile de milioane de euro cu statul și a scos la iveală interesele pe care le urmărește, în continuare!”, a transmis Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!