spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticCritici în PSD, după scandalul gunoaielor de la Gorj

  Critici în PSD, după scandalul gunoaielor de la Gorj

  Liderul PSD Gorj l-a taxat pe șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor Gorj, Luis Popa, după ce mai mulți primari s-au plâns de majorări nejustificate pentru serviciul de salubritate. Mihai Weber a declarat că va căuta soluții, alături de conducerea județeană, pentru a pune capăt tensiunilor pe această temă.

  “Urmează să am o discuție și cu președintele Consiliului Județean, dar și cu ceilalți factori implicați. Pe bună dreptate există o nemulțumire a cetățenilor și a primarilor, mai ales că vorbim despre o majorare a tarifelor. Referitor la modul de abordare a domnului Popa, eu cred că nu își avea rostul și că își depășea atribuțiile. Trebuie să înțelegem că sunt unii care vor să câștige capital propriu, imagine. Nu mă refer la această persoană. Am avut discuții pe tema respectivă și urmează să parcurgem niște etape clare.(…) Nu poți să vorbești în numele partidului, dând anumite sugestii. Trebuie să te gândești foarte bine că astfel de lucruri nu se răsfrâng asupra imaginii partidului. Aceste lucruri le-am discutat și cred că au înțeles”, a transmis Mihai Weber.

  Între timp primarul din Drăguțeși, Ion Popescu, și șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor Gorj, Luis Popa, au ajuns la o înțelegere. O acțiune de voluntariat, pentru strângerea deșeurilor, urmând să aibă loc în localitatea gorjeană, weekend-ul viitor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!