spot_img
22.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăPoliticCum își testează Iordache supușii?! Vot împotriva lui Vîlceanu și Pecingină!

  Cum își testează Iordache supușii?! Vot împotriva lui Vîlceanu și Pecingină!

  Șeful PNL Gorj, Ion Iordache, vrea, probabil, să rămână aproape singur în partid. Potrivit unor surse, acesta a venit cu propunerea ca deputații Dan Vîlceanu (fost președinte al organizației) și Gheorghe Pecingină să fie excluși din organizația județeană.

  Susținut de cei de la centru, Iordache are în plan ca, în cadrul unui BPJ, să se voteze eliminarea celor doi parlamentari liberali. Planurile acestuia sunt cunoscute de cei doi vizați. Mai mulți primari liberali din Gorj și-au dat deja acordul pentru un vot în favoarea propunerii făcute de Iordache. Mai mult, în felul acesta, șeful PNL Gorj își va testa oamenii pe care i-a ținut aproape, dar care au făcut parte și din vechea echipă. Sub pretextul declarațiilor acide făcute de cei doi vis a vis de politica PNL, Iordache speră ca în organizația pe care o conduce să rămână doar cei care îi sunt supuși.

  Deputatul Gheorghe Pecingină a comentat pentru presa locală situația din PNL Gorj. Acesta susține că, oricum, de ceva timp, la Gorj nu mai e echipă. “Nu mai am legătură cu organizația județeană a PNL Gorj. Nu mai păstrăm dialog. Suntem, neoficial, excluși din partid. Noi am fost în organizație, am muncit, s-au văzut rezultatele”, a declarat politicianul pentru Radio Infinit. Dan Vîlceanu nu a oferit, încă, un punct de vedere oficial pentru situația creată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: