spot_img
3.5 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăPoliticDeclarație șoc făcută de Cârciumaru: „Cineva din partid a orchestrat pierdea alegerilor...

  Declarație șoc făcută de Cârciumaru: „Cineva din partid a orchestrat pierdea alegerilor de la Târgu Jiu ca să scape de mine”

  Senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a făcut o declarație șoc în cadrul unei emisiune de la postul Tele 3. Acesta a spus că cineva din cadrul PSD Gorj a pus la cale pierderea alegerilor parțiale pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, pentru ca, în acest fel, să își piardă funcția de președinte al PSD Gorj: „De atunci trebuia să-mi dau seama și să apară pericolul că cineva din organizație chiar a orchestrat pierderea alegerilor de la Târgu Jiu, pentru că așa poate vor scăpa de mine. Este o concluzie la care am ajuns eu după o analiză mai amănunțită la ora la care vorbim. Vorbesc de un grupuleț din afara partidului, lucru pe care domnul Dragnea nu l-a făcut“.

  Cârciumaru, președinte până la alegerile din 2020

  Florin Cârciumaru are șanse mari să rămână în fruntea PSD Gorj până în anul 2020. Acesta a spus că, dacă nu se vor organiza alegeri până în toamna anului viitor, atunci va rămâne în funcția de președinte până la alegerile generale de peste doi ani: „Dacă mai candidez sau nu pentru conducerea organizației este o hotărâre pe care o voi lua în funcție de ce stabilește conducerea la nivel central. În ultimul comitet executiv s-a discutat despre alegerile din teritoriu în senul că Partidul Social Democrat are în țară 11 organizații cu președinte interimar și la restul organizațiilor, sunt conduceri alese prin conferințe județene. Au fost voci pro și contra, în sensul să se organizeze în țară alegeri doar la organizațiile cu președinți interimari , iar pentru restul organizațiilor cu președinți și conduceri alese prin votul membrilor PSD, care au obținut rezultate foarte bune la alegerile din 2016, nu ar fi bine să se umble la infrastructura din teritoriu, pentru că bat la ușă alegerile din 2019 și 2020. În 2019 și în 2020 nu se vor mai organiza alegeri. Dacă se va decide la centru că se impune organizarea de alegeri în anul 2018, până în toamnă, eu sunt unul dintre cei care nu voi mai candida. Consider că organizația este puternică“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: