spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăPoliticDeclarații dure ale unui lider PNL! „De ce ne uităm doar că...

  Declarații dure ale unui lider PNL! „De ce ne uităm doar că închidem mineritul, dar nu vedem ce sume sunt alocate?!”

  Peneliștii continuă să îi țină partea ministrului Energiei, Virgil Popescu. La Gorj panica închiderii CE Oltenia îi îngrijorează pe toți, mai puțin pe liberali. Vicepreședintele PNL Gorj, Eduard Berca, a declarat la un post de radio local că nu înțelege panica vis a vis de închiderea CE Oltenia, o dată ce Gorjul primește bani.

  Liberalul Eduard Berca a fost iritat în momentul în care a fost întrebat în spațiul public despre Planul de restructurare al CE Oltenia. Acesta a refuzat să comenteze graficele însă, ulterior, a făcut declarații șocante, susținând că, atata timp cât se primesc bani dacă închidem capacități ale CE Oltenia e bine.
  „Nu am citit Planul de restructurare. Nu am apucat să îl citesc! Totul în rezervă? Nimic bun? Niciun coș? Ce înseamnă rezervă? De ce să tulburăm 7000 de ape, în contextul în care nu știm despre ce vorbim? Eu am trăit un minerit, acum 26 de ani, când se zicea că se închide mineritul din Oltenia. În condițiile în care se creează acele societăți conexe…haideți să vedem! Avem soluții dar țin absolut de autoritățile locale. Planul Tranziție și Justă și PNRR oferă oportunități de angajare. De ce ne uităm doar că închidem mineritul dar nu vedem că sunt sume alocate, cel puțin scriptic, pentru deschiderea unor afaceri? Sunt soluții! Care e temerea? Ne e frică că se închide CE Oltenia, un pilon al economiei Gorjul?! De 35 de ani a rămas fără niște importante fabrici Țigarete, Cărămidă, Sticlă..etc. Aceștia suntem noi! Eu vreau să ne trezim că societatea evoluează și noi trebuie să evoluăm odată cu ea. Trebuie produs eficient! Dacă vrem să producem curent, pe cărbune, trebuie să producem în aceleași condiții ca în toată Europa”, a declarat Eduard Berca la radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: