spot_img
21.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDemisia unui PNL-ist gorjean din Guvern

  Demisia unui PNL-ist gorjean din Guvern

  Liberalul Iulian Popescu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Motivul invocat de gorjean este că acela că „actualul context politic” nu îi mai conferă „premisele necesare atingerii obiectivelor cu care a plecat la drum”.

  Iulian Popescu a candidat în alegerile trecute pentru funcția de președinte al CJ Gorj. Nu a fost în preferințele gorjenilor dar, făcând parte din „echipa câștigătoare” de la centru, Cîțu-Vîlceanu, a ajuns pe un post înalt în Guvernul României. Acum și-a anunțat demisia din funcția deținută.

  „A fost o experiență interesantă și sunt bucuros că am reușit, împreună cu echipa, să punem pe tapet câteva subiecte importante precum simplificarea procedurilor de înființare a fondurilor de investiții, testarea mașinilor autonome, ori încurajarea tehnologiei blockchain, ce vor contribui ca România să devină un campion al inovării și digitalizării. Din păcate, la acest moment, contextul politic nu îmi mai conferă premisele necesare atingerii obiectivelor cu care am plecat la drum, motiv pentru care mi-am înaintat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării”, a transmis liberalul Iulian Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!