spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticDeputat:" Acțiunile prefectului, campanie electorală"

  Deputat:” Acțiunile prefectului, campanie electorală”

  Prefectul județului, Iulian Popescu, este acuzat de social-democrați că continuă cu campania electorală prin intermediul instituției pe care o conduce. Deputatul PSD Claudiu Manta susține că acțiunile de control impuse la Consiliul Județean Gorj sunt o formă clară de încălcare a legii, care va fi desființată în instanță. Parlamentarul se referă la noul anunț al prefectului, că va cere anularea în contencios administrativ a unei hotărâri de consiliu județean, care ar fi trebuit atacată, dacă avea probleme, atunci când a fost dată.

  „Eu am spus-o de la început că acest control, la Consiliul Judetean, este, exclusiv, în cheie politică. S-a potolit initial cu ordinul mamut, înteleg că vrea să îl spargă pe bucăți, soluția va fi aceeași. Atâta timp cât domnul prefect nu își depăsește competențele legale, nimeni nu are o problemă cu aceste controale. Însă, se va dovedi în instanță că dumnealui și-a depăsit aceste competențe. Mâine, poimîine, ne pomenim cu dumnelui că îți ia chipiul pe cap și începe să dea amenzi de circulație.

  Lucurile sunt foarte clare, împărțitea banilor la Consiliul Județean Gorj s-a făcut conform legii. Consiliul Județean Gorj a fost verificat de Curtea de Conturi și de alte organisme. Mai mult, Prefectura nu a atacat vreo hotărâre de Consiliul Județean Gorj niciodată, ceea ce însemană că nu au fost suspiciuni de ilegalitate. Dacă are suspiciuni, să procedeze conform legii. Acum este vorba de campanie electorală, e problema prefectului. Ne vedem pe teren și acolo vedem fiecare ce valoare electorală va avea, pentru că oamenii sunt sături de frecușuri între oamenii politici și instituții. Oamenii astepată să finalizăm proiectele pe PNDL, cele trei centuri ocolitoare, drumul expres, proiectele pe Anghel Saligny. Oamenii așteaptă rezultate și noi, cei de la PSD, suntem aici să livrăm rezultate.” a spus deputatul Claudiu Manta la Radio Infinit.

  Prefectul de Gorj este susținut de senatorul PNL Ion Iordache și speră ca acesta să-l desemneze să candideze la Primăria Târgu Jiu. Cât despre Iordache, fiind șeful PNL Gorj, ar trebui să candideze la președinția Consiliului Județean Gorj, sau la Primăria Târgu Jiu, așa cum a stabilit PNL la centru, pentru toate județele.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!