spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDeputatul Dan Vîlceanu s-a făcut blogger! Prima postare i-a enervat la culme...

  Deputatul Dan Vîlceanu s-a făcut blogger! Prima postare i-a enervat la culme pe gorjeni

  Dan ValceanuLiderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, s-a făcut blogger. Mai nou, liberalul își face cunoscute ideile prin intermediul unui blog personal. Primul articol, după cum era de așteptat, face referire la cel mai fierbinte subiect din Gorj, respectiv Complexul Energetic Oltenia. Mult așteptații fani nu au fost, însă, la fel de încântați precum Vîlceanu de nou metodă de comunicare și l-au taxat cu comentarii acide.

  Liberalul gorjean a văzut că este la modă să fii blogger și s-a conformat. Dan Vîlceanu a pus bazele unei astfel de pagini personale în care, după modelul politicienilor de renume, își exprimă opiniile în mod direct. Problemele cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia au reprezentat baza primului articol postat de Vîlceanu. „Ba da, pe gorjeni îi interesează de CE Oltenia!” a fost titlul primei postări. „Am cerut conducerii CE Oltenia să ne spună public ce e de făcut pentru a respecta cerințele de mediu, până în 2021, care sunt variantele de lucru, care sunt pericolele, de câți bani este nevoie pentru investițiile de mediu, câți bani avem. Pe scurt, ce trebuie să facem pentru a menține activitatea de producere de energie. În conferința de presă de am văzut că Directoratul companiei minimalizează problema și nu o recunoaște public, pentru că nu vreau să cred că o ignoră!”, a scris Vîlceanu în primul său articol ca blogger.

  „Ține blocată o carieră”

  Din păcate pentru Vîlceanu, gorjenii nu au fost deloc impresionați de noua preocupare a deputatului plătit cu bani grei de la bugetul de stat și l-au taxat cu comentarii acide pe pagina personală de socializare. Criticii liberalului și-au amintit, probabil, de afacerile de milioane de euro derulate de familia lui Vîlceanu cu CEO și de pretențiile privind cedarea unor proprietăți către Complex. „Dânsul ține blocată o carieră de ani buni și pozează în apărătorul minerilor. Ceva de genul, votați voi colegii mei împotrivă că eu votez pentru. Pica-le-ar ștampila din mână la toți votanții mei. Păi cum să dau eu păduricea mea la neghiobii ăștia, eu unde mai haiducesc?!”, a comentat Aurica Beldeanu. „Lăsați CEO în pace vorbiți de parca ar fi al vostru l-ați muls și distrus destul, dacă vreți să ajutați”, a scris și Busuioc Adrian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: