spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDeputatul Vîlceanu, exclus din PNL

  Deputatul Vîlceanu, exclus din PNL

  Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu a fost exclus din Partidul Naţional Liberal. Anunțul a fost făcut chiar de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, imediat după şedinţa conducerii partidului. Ciucă a afirmat că solicitarea pentru excluderea acestuia a venit din partea filialei Gorj.

  Picătura care a umplut paharul, în cazul lui Dan Vîlceanu, amenințat încă de acum o lună cu excluderea, ar părea să fie votul dat împotriva învestirii Executivului condus de Marcel Ciolacu. Tensiunile s-au ținut, însă, lanț, de mai mult timp, între Vîlceanu și noii puși în funcțiile de conducere la partid.

  ”Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a deputatului Dan Vîlceanu”, a anunţat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.
  Dan Vîlceanu a fost ministru al Invesțiilor Europene și al Finanțelor, în guvernul condus de fostul premier și șef al PNL, Florin Cîţu. Pe linie de partid, Vîlceanu a fost secretar general, la nivel național și președinte al organizației PNL Gorj. După ce Câțu și-a pierdut mandatul de premier, iar Vâlceanu toate funcțiile, rămânând doar cu demnitatea de deputat, acesta din urmă a criticat actuala conducere a partidului. Acesta nu l-a iertat nici pe cel care i-a luat locul la conducerea organizației județene, Ion Iordache, aducându-i acuzații, public, de câte ori a avut ocazia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: