spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDeputatul Weber despre senatorul Iordache: „Cosmin Popescu a susținut că este extrem...

  Deputatul Weber despre senatorul Iordache: „Cosmin Popescu a susținut că este extrem de nociv pentru partid“

  Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a declarată, într-o emisiune de la Gorj Tv, că inclusiv Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a fost de acord că prezența în cadrul partidului a lui Ion Iordache este nocivă.

  Weber i-a dat replica senatorului PNL, care a afirmat că președintele PSD Gorj este cea mai nocivă persoană din politica din Gorj și că singurul cu care a avut o relație bună a fost Cosmin Popescu.

  „Sunt oarecum surprins de declarația făcută de Ion Iordache. Este o persoană pe care am primit-o în casă și am pus-o la masă, iar asta denotă un anumit tip de caracter. Nu a fost înscris în PSD. A venit ca un susținător. A intrat lângă noi datorită unor recomandări venite, dar, după ce au avut loc câteva întâlniri, glasul tuturor și nu a existat nicio excepție din partea membrilor Biroului Politic Județean, chiar în frunte cu Cosmin Popescu, pe care Ion Iordache îl poziționa drept omul bun, au spus că persoana asta este extrem de nocivă pentru partid“, a spus deputatul Mihai Weber.

  „Nu a fost un singuri membru din Birou care să îl susțină“

  Liderul PSD Gorj susține că nici măcar un membru din Biroul Politic nu l-a susținut pe Ion Iordache: „Nu a existat o compatibilitate cu întreaga echipă. Nu a fost un singuri membru din Birou care să îl susțină“.

  Înainte de campania electorală de la alegerile locale din toamna anului trecut, Ion Iordache a fost prezentat de către PSD Gorj drept un organizator al campaniei din zona de sud a județului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: