spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDiscuții între Romanescu și Iordache. Senatorul îl „atacă” la ouțe

  Discuții între Romanescu și Iordache. Senatorul îl „atacă” la ouțe

  Viitoarele alegeri din PNL Gorj reaprind focul scandalului în organizația județeană. Un schimb dur de replici a avut loc între liderul de la municipiu Marcel Romanescu și senatorul Ion Iordache.

  Nu este prima dată când cei doi politicieni, ai aceleiași formațiuni politice, se ceartă prin intermediul presei. De această dată miza este șefia PNL Gorj. Deși nu s-a stabilit o dată a alegerilor, calculele se fac deja, pe tabere. Liderul de la Municipiu Marcel Romanescu susține că prima poziție în filiala județeană ar trebui ocupată de un liberal cu ștate vechi. O parte din primari îl susțin pe Ion Iordache despre care Romanescu spune că mai întâi trebuie să dovedească susținerea față de partid și apoi să râvnească la funcții înalte.„Îmi doresc funcția de președinte al PNL Târgu Jiu. Am o echipă foarte bună și vreau ca aceasta să rămână unită și performantă. Aceasta este dorința mea. În acest moment eu îmi doresc să susțin, pentru funcția de președinte al PNL, un vechi liberal. Un primar al PNL sau o altă persoană, vom vedea, dar fiecare trebuie să treacă și prin calitatea de simplu membru, să dovedească că este alături de PNL și, ulterior, poate să candideze pentru postul de conducere. Sunt oameni care fac politica PNL de 20 de ani nu știu cât de mult ar accepta ideea venirii cuiva pe ultima sută de metri pentru a putea ocupa funcția de președinte”, a declarat președintele PNL Târgu Jiu.

  Declarație nepotrivită

  Deranjat de ieșirile publice ale lui Romanescu, senatorul a ieșit la atac. „Eu sunt senator de Gorj și vreau să fac treabă în Gorj. Fac o echipă foarte bună cu Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină. Am avut o întâlnire cu domnul Romanescu și organizația de la Gorj și, toți ne-am luat angajamentul că lăsăm deoparte orice dispută pe orgolii și să facem treabă. Se pare că domnul primar s-a obișnuit să se hrănască din sămânță de scandal, este treaba dumnealui! Nu are ouțele suficient de mari și de tari ca să spună față în față dacă are o problemă”, a declarat Ion Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Toti astia, care ocupa functii in asazisul PNL, cel putin la Gorj, sunt liberali cum sunt eu Napoleon. Sunt ba din PD, PDL sau chiar PSD! Asta a facut Crin Antonescu, santaj se vorbeste, din PNL! O adunatura de gunoaie basiste, unele chiar pesediste!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: