spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesEchipa PSD Târgu Jiu! Rujan rămâne președinte

  Echipa PSD Târgu Jiu! Rujan rămâne președinte

  Organizația Municipală a PSD Târgu Jiu și-a ales, seara trecută, echipa de conducere. Senatorul Cristinel Rujan a fost reconfirmat pe funcția de președinte al organizației.

  În cadrul întâlnirii au fost aleși și ceilalți membrii în structura de conducere. Astfel, Dorin Tașcău ocupă poziția de prim-vicepreședinte iar vicepreședinții Aurel Popescu, Ninel Muja, Liviu Andrei, Racoveanu Cristi, Luis Popa, Rovența Adrian au fost aleși pe poziția coordonator OSV.

  Pătrascu Cristinel a fost ales președintele Organizației de Tineret iar Butan Jean va ocupa funcția de președinte al organizației de pensionari. Lista Biroului este completata și cu alți membrii de partid. Recent venit în partid, Aion Săvoiu va răspunde de relația cu diaspora.

  „Domnul senator Cristinel Rujan a fost ales în funcția de președinte al organizației municipale PSD Târgu Jiu! Votul de încredere acordat de cei peste 400 de membri prezenți la Conferința de alegeri, demonstrează unitatea echipei și determinarea în vederea câștigării alegerilor în Municipiul Târgu Jiu!”, este mesajul transmis de președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: