spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesEugen Davidoiu, colecționarul de funcții susținute politic, numit director la TAROM! Gorjeanul...

  Eugen Davidoiu, colecționarul de funcții susținute politic, numit director la TAROM! Gorjeanul a fost anchetat de DNA în trecut!

  Eugen DavidoiuEugen Davidoiu, gorjeanul care a ocupat în ultimii ani mai multe funcții importante, însă din majoritatea a plecat cu trâmbițe, este noul director al TAROM. Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul Consiliului de Administraţie al companiei aeriene. Davidoiu îl înlocuiește pe directorul general interimar Dan Plaveti, mandatul acestuia fiind încheiat de drept.

  Noul șef al societății de transport aerian a deținut mai multe funcții importante de-a lungul timpului, toate cu susținere politică. Una dintre ele este și cea de director al fostei Societăți Naționale a Lignitului Oltenia (SNLO) Târgu Jiu. Ulterior, gorjeanul a fost șef al unui serviciu din cadrul Senatului, ajunge și la Termoelectrica, dar și la SC. Electrica Serv, asta nu înainte de a fi, pentru scurt timp, angajat pe postul de consilier în cadrul Ministerului Economiei și director de operaţiuni la SC Electrocentrale Grup din Capitală. De la SC. Electrica Serv pleacă pentru că este dat afară pe motiv de conflict de interese, după ce își angajase soția și alte rude.

  În timpul funcțiilor deținute, Davidoiu ajunge să fie cercetat și într-un dosar de abuz în serviciu contra intereselor publice. În anul 2008, când este îndepărtat din funcția de director al SNLO, acesta încheie un contract de cesiune de creanţe către o societate dubioasă, Best Recuperare Creanţe, în valoare de 128 de milioane de lei. Doi ani mai târziu de la semnarea contractului de cesiune creanţe, Davidoiu este anchetat de DNA într-un dosar penal care vizează infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată. Mai multe persoane ajung după gratii, însă nu și Davidoiu, el reușind să scape de acuzațiile care i se aduc.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: